Sâmbătă, 2024-04-27, 2:33 AM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2014 » Martie » 5 » SurveyPaid
9:35 PM
SurveyPaid
 
 
 

Ca de 05 martie, nu 
sunt mii de studii 
care au nevoie de români
participanți azi!

Locuiți în România? 
Există companii românești care au nevoie imediat factorii de anchetă!

ÎNCEPE ASTĂZI!

 

În fiecare an, de mari și întreprinderile mici cheltuiesc miliarde de dolari pe studii și cercetare de piață pentru a ajuta la a afla ce produse de oameni ca doriti sa cumparati! Ei au nevoie de opinia ta pentru a ajuta la îmbunătățirea produselor lor, care îi va ajuta să facă mai mulți bani și sunt dispuși să îl plătiți pentru ajutor!

Cea mai bună parte este că oricine poate lua sondaje plătite. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, bărbat sau femeie, sau ceea ce vă vorbesc limba! Veți fi plătit pentru opinia ta!

Este posibil să fi auzit de "sondaje plătite", înainte, dar ar trebui să fie atent pentru a lucra numai cu companii de renume. Există o mulțime de companii de acolo că vă promit lumea, dar nu pot livra suficient de sondaje plătite pentru tine de a face un venit bun. Acesta este motivul pentru SurveysPaid.com este atât de special, avem relatii directe cu sute de cele mai de top companii de cercetare peste tot în lume și ne-au cerut pentru a vă ajuta să găsiți oameni în România pentru a începe să luați sondaje plătite imediat.


Câte studii vor să luați pe zi?

Venitul dumneavoastră săptămânal:   $ 500 *

Sondajul medie vă aduce:

Dvs. Venitul lunar :  $ 2166 *

Câte zile pe săptămână va lucrați?

Venitul dumneavoastra anual:     $ 26000 *

* Acest calculator este doar pentru a fi folosit ca un exemplu de cifre care pot fi potențial câștigat și nu sunt garantate sau tipice.
 

Surprins de cât de mult vă poate face a lua sondaje? NU FIE! Companiile face mii de miliarde pe an în profituri și sunt fericit să-și petreacă câteva miliarde de cercetare face pentru a afla ce tip de produse le va face mai mulți bani în viitor. Un alt mare beneficiu de a lua sondaje este sunteți în stare să păstreze produsele după ce le testeze și să ia sondaj dvs. (cum ar fi calculatoare, electronice, articole de uz casnic, si mai mult)!

 
Plătit sondaje online - sute de studii disponibile

(Până la $ 5 - $ 50 pentru a lua sondaje de pe computerul dvs.)

Full Time Plătit Sondaj Jobs

(Unele factorii de sondaj plătit chiar se angajeze cu normă întreagă!)

Testarea produsului

(Ele mail un produs, o revizuire, și vă păstrați-l!)

Online focus-grupuri

(Participa la un o oră "chat" și dea avizul)

... Și mult mai mult!

 

Acestea sunt controale reale pe care un nou membru ne-a trimis o fotografie. El a fost atât de fericit pentru a începe primirea de controale în termen de o săptămână de aderare, care ne-a trimis o fotografie ne mulțumi.

Lui verificați mai întâi a fost de 75 dolari, dar el ne-a spus că el a continuat să primească controale în fiecare săptămână și a făcut mii în primul an! Noi nu putem garanta că veți face asta de mult, dar dacă nu sunteți a face bani cu acest program, atunci singura scuză poti avea este că sunteți de cotitură în jos prea multe locuri de muncă sondaj.

 

Esti gata pentru o schimbare de stil de viață? Bolnav de zi cu zi roda de viață? Luând sondaje plătite ar putea fi soluția perfectă pentru a vă permite să lucreze de la domiciliu în timp ce, de asemenea, distracție în timp ce lucrați! Doar completați formularul de mai jos și puteți începe de azi!

 
Vizualizări: 378 | Adăugat de: ongygy58 | Tag-uri: munca la domiciliu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]